Beställ den signerade utgåvan

Företagets filosofi I-VIII

Pierre Guillet de Monthouxs åtta volymer om företagets filosofi är frukterna av ett mer än fyrtioårigt företagsekonomiskt forskningsprogram. Dessa åtta volymer utkom under hösten 2023 i en rikt illustrerad nytutgåva i en specialgjord samlingsbox.

Boxen innehåller böckerna Handling och existens, Doktor Kant och den oekonomiska rationaliseringen, Läran om företaget, Läran om penningen, Det sublimas konstnärliga ledning, Konstföretaget, Schwung samt CD-skivan Liedership. Boxen innehåller även en plansch, tecknad av författaren, som i bild sammanfattar verket.

Nu är det möjligt att beställa den limiterade utgåvan av denna samlingsbox (i de första hundra exemplaren är planschen handkolorerad, numrerad och signerad av författaren) till specialpriset 999 kr + porto.

Beställ boxen direkt från förlaget genom att skicka ett mail till: ekonomi@bokforlagetkorpen.se.

Läs mer om boxens tillkomsthistoria här.

 

hhs_160205

Jubileumsdisputation och presentation av förhandsutgåvan av Pierre Guillet de Monthouxs samlingsbox Företagets filosofi I-VI, Handelshögskolan, Stockholm, 5 februari 2016.

Pierre Guillet de Monthoux samtalar om boxen med Bengt Kristensson-Uggla. Bokmässan, Göteborg, september 2021.

Pierre Guillet de Monthoux handkolorerar de första hundra exemplaren av affischen till Företagets filosofi. Göteborg, 26 augusti 2023.

Kommentarer är inaktiverad