Johan Bergström

Vid vår början

Texter

Teckningar av Elias Araya

Vid vår början handlar om vrede, kärlek, kriminalitet och hopp. Ibland om det som finns bortom orden, mellan dem. Texterna har skrivits på många skiftande platser och vid många olika tillfällen, men de formar sig till en livsberättelse. Om vår samtid. Om det som kanske är vår framtid.
   De handlar om mig. Om dig. Om oss alla. Risken finns att du kommer att känna igen dig. Ta den risken.

Johan Bergström är författare, dramatiker och filmare. Han har bott fem år i London, tolv år i Berlin, några år i Luleå och tre vintrar i nordligaste Norge. Han har gjort långa resor genom Afrika. Förutom sitt konstnärliga arbetet har han jobbat som varvsarbetare, sjöman, trålfiskare och ställningsbyggare. Vid vår början är hans sjätte skönlitterära bok.

Elias Araya är musiker och bildkonstnär. Som musiker har han tidigare spelat med indiebandet Junip. Han släpper egen musik under namnet Umifozi.

ISBN: 978-91-88383-42-6
Första upplagan 2019.
Teckningar av Elias Araya.

216 sid. Häftad. Illustrerad.
Ca pris: 180 kr.

 

LJUDBOK. Finns där ljudböcker finns.
ISBN: 978-91-8020-668-6
Första utgåvan 2021
Uppläsare: Lars Winclair

Johan Bergström

Kommentarer är inaktiverad